Top
 

Întreabă-ne !

Cu ce te putem ajuta ?

  Am încredere totală în Image 4 Sport, sunt un pachet complet și se ocupă de tot ce se află în afara terenului, astfel încât să mă pot concentra asupra problemelor de pe teren! Am recomandat și voi recomandat Image 4 Sport altor sportive.

  Natalia Vinyukova

  Inter Stanaga

  Image 4 Sport sunt disponibili 24/7 pentru orice am nevoie, am încredere deplină că totul este gestionat în cel mai profesionist mod posibil. Imaginea 4 Sport au devenit mai mult decât consilieri, au devenit prieteni de încredere.

  ANASTASIIA ILARIONOVA

  Pivot

  Image 4 Sport a avut întotdeauna in vedere interesul meu nu numai ca sportiva, ci și ca persoană. Într-o lume a afacerilor, ei își tratează sportivele ca pe o familie și asta este ceva ce nu poți înlocui!

  Judith Vizuete

  Centru

  Dacă am învățat ceva în toți acești ani de tras la poartă, e că ajutorul este esențial. Nu poți face singura totul într-o carieră de sportiv profesionist. Serviciile Image 4 Sport mi-au fost extrem de utile.

  CINDY CHAMPION

  Inter Dreapta

  Handbalul este un sport de echipă. Iar cariera unei sportive este, de asemenea, un efort de echipă. Căutarea unui nou club, negocieri, revizuire contracte, mediere - toate acestea mi-ar fi consumat multă energie și concentrare dacă ar fi trebuit să le fac singura.

  CLAUDIA CONSTANTINESCU

  Inter Stanaga

  Simt că în sfarsit sunt reprezentata așa cum vreau să fiu - am avut ocazia să colaborez cu un club excelent, iar colegele mele și antrenorul au devenit a doua mea familie. Acum mă pot concentra în totalitate pe sport, fără alte griji.

  ABED KADER DANA

  Pivot

  Adevărul este că m-am săturat să încerc să înțeleg cum funcționează contractele, cum să gestionez procesul de negociere și să am grijă de toate. Acum, că știu că sunt reprezentată corect și cineva are grijă de mine, mă simt mult mai concentrată pe activitatea mea.

  LIVRINIKJ ELENA

  Inter Stanaga

  Am avut norocul să am o echipă grozavă, dar chiar și așa pot apărea conflicte cu clubul. Partea bună este că atunci când ai un reprezentant precum Image 4 Sport, tu, sportivul, nu mai faci parte din acest conflict. Externalizezi problema ca orice altă sarcină, relația cu clubul suferă foarte puțin și tu te concentrezi pe treburile personale. Este bine să ai pe cineva de partea ta care să-ți protejeze interesele!

  DARIA BUCUR

  Inter Dreapta
  Connect With Us